Ukrainenu.dk har taget initiativ til at starte en ny business club for skandinaviske virksomheder med interesse for Ukraine. Formålet er at øge vidensniveauet og styrke netværket blandt de skandinaviske virksomheder, der arbejder med Ukraine.

”Vi tror på, at gode forretningsidéer opstår, når mennesker mødes. Derfor deler medlemmer af Ukrainenu Business Club viden og erfaring med at arbejde i og med Ukraine, når vi mødes i netværket, ligesom vi sørger for at øge vores fælles viden gennem faglige præsentationer fra eksperter”, siger Mikkel Schøler, chefredaktør for Ukrainenu.dk

Ukrainenu Business Club vil afholde seks faglige arrangementer årligt. Frem til sommer vil arrangementerne foregå som online webinarer. Derefter håber UANBC på at vaccineprogrammerne er gennemført og rejserestriktionerne ophævet, så arrangementerne vil kunne afholdes med fysisk fremmøde.

”I UANBC vil vi ikke bare nøjes med at tale om Ukraine. Når det bliver muligt, vil vi også arrangere et event i Ukraine så vores medlemmer kan få førstehåndsindtryk af, de muligheder Ukraine tilbyder skandinaviske virksomheder”, siger Mikkel Schøler.

Det første arrangement i rækken af events bliver afholdt tirsdag d. 15. december kl. 15-16 CET. Samme dag som Ukrainenu.dk overgår til betalingssite. På webinaret Ukraine (Right) Now vil den ukrainske ambassadør i Danmark, den danske ambassadør i Ukraine, den ukrainske viceminister for økonomisk udvikling og direktøren for UkraineInvest tale. Derudover vil Direktøren for SEB Bank Ukraine, Kristian Andersson fungere som keynote listener.

Ukrainenu.dk bliver betalingssite

”I uge 40 varslede vi, at Ukrainenu.dk bliver et betalingssite. Siden har vi arbejdet med vores advisory board om at sætte de rigtige rammer for Ukrainenu.dk. Ukrainenu.dk er et not-for-profit medie. Alle indtægter går til at skabe indhold og kvalitet for vores læsere, men kvalitet koster. Derfor overgår vi nu til betalingssite, så vi dels kan fastholde vores nuværende niveau og dels kan udvikle nye tilbud til vores læsere”, siger Schøler.

Et abonnement på Ukrainenu.dk vil koste 250 Euro om året med start fra 15. december.

Som introduktionstilbud tilbyder Ukrainenu.dk abonnenter 6 måneders gratis medlemskab af Ukrainenu Business Club, der herefter koster 150 Euro om året.

Du kan tilmelde dig allerede nu ved at sende en mail til mms@ukrainenu.dk I mailen skal du skrive dit navn, adresse og telefonnummer. Hvis du tegner abonnement og / eller medlemskab på vegne af en virksomhed skal du også oplyse virksomhedens navn og CVR / VAT nummer. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding og en mail med betalingsinstruktioner.