Kyiv: Der er hver uge en række spændende events på programmet i Kiev. Få her et overblik over, hvad du kan se i denne uge.

Særligt hyldesterne ser ud til at være en af de helt store temaer for Kyivs kulturliv i denne uge. Blandt andet kan du komme til en hyldest-koncert for den franske sangerinde Edith Piaf.

Koncerten er med Natalija Pichkur, der i 2012 sang sig direkte ind i et af Ukraines store talentshows med et cover af Edith Piafs “Padam,” som du kan se nedenunder.

Det hele finder sted i Freedom Hall, Kyiv, vul. Frunze, 134 onsdag den 16. klokken 20.00. Billetpriserne er fra 200 gryvnia og op. 

Hvis ikke Edith Piaf er noget for dig, så er der også mulighed for at komme til en hyldestkoncert for pianisten Horace Silver. Eugene Dobrovolskyi Quintet står bag hyldesten, der kan høres lørdag klokken 20.00. Det koster 400 gryvnia at komme ind.

Det sker på 32 Jazz Club, 32 Vozdvyzhenska St. Kyiv, Ukraine.

Hvis den klassiske musik er mere dig, så spiller National Philharmonic of Ukraine Rachmaninoff fredag aften klokken 20.00. Billetpriserne går for 200-400 gryvnia.

Adressen er 2 Volodymyrsky uzviz Kyiv, Ukraine. 

Der er fortsat et væld af udstillinger at vælge mellem i Kyiv. Blandt andet kan du se udstillingen Forbidden Image af Boris Mikhailov, som vi tidligere har beskrevet.