Foto: Heidi Fin hos Unsplash.

Musiktjenesten er den seneste udenlandske virksomhed, som er kommet til Ukraine, hvor der er skub i udviklingen. 

Før i tiden har du haft brug for en VPN for at kunne bruge Spotify i Ukraine, men den tid er nu forbi. Spotify er kommet til Ukraine. Det skriver flere medier såsom Kyiv Post. I samme omgang kommer Spotify også til Moldova, Kazakstan, Hviderusland, Rusland, Albanien, Bosnien, Kroatien, Kosovo, Montenegro, Serbien, Slovenien og Nord Makedonien. 

Prisen bliver også ganske fin og kommer til at ligge på omkring fem dollar om måneden for hele pakken, mens seks familiemedlemmer kan få adgang på samme konto for cirka otte dollar om måneden. Det er cirka halvdelen af priserne i Danmark, og prisen for studerende bliver 2,5 dollar om måneden. 

Spotify er den seneste udenlandske virksomhed, som kommer til det ukrainske marked, hvor landet i den seneste tid og har fået en række nye udenlandske betalingsmuligheder implementeret i landet såsom Google Pay. Derudover har IKEA også åbnet for online salg i Ukraine med planer om at åbne flere butikker, og det er populært.  

Du får meget i pakken

Det går derfor stærkt med udenlandske virksomheders indtog i Ukraine. Hos Spotify får ukrainerne adgang til over 50 millioner sange og fire milliarder playlister, og det kommer også til at være lokalt ukrainsk indhold tilgængeligt hos musiktjenesten.

Hvis du ikke har lyst til at betale for Spotify, så kan du også lytte med uden betaling, hvor du dog skal have lidt tålmodighed med reklamer. På samme måde som i Danmark. 

Ifølge flere medier vil Spotify lave specielle playlister for ukrainerne med indhold som ventes at være interessant for netop dem. Du kan skrive dig om til en playliste, som på basis af dine favoritter, løbende finder frem til andre sange, som vil have interesse for dig.