Kvalitet koster

Af Mikkel Schøler, Chefredaktør for Ukrainenu.dk

Kære læser.

Ukrainenu.dk har nu været i luften i lidt mere end et år. Vi har lagt et nyt niveau for formidlingen af nyheder fra Ukraine, og vi har tilføjet en ny dimension med vores nyhedsbrev, hvor en bred række af eksperter har bidrager til at øge din viden om, og forståelse af, Ukraine.

Det er vi med rette stolte af, men tilfredse bliver vi aldrig på jeres vegne. Vi vil hele tiden stræbe efter at løfte vores dækning til højere niveauer, skabe mere indsigt og dybere forståelse.

Den sidste tid har flere af jer oplevet at blive kontaktet direkte, fordi vi gerne ville have jeres syn på ukrainenu.dk.

Jeres svar har været overvældende positive. Tak for det.

Vi har blandt andet spurgt jer, om I føler, at vi skaber værdi for jer, og om vores dækning er værd at betale et mindre månedligt beløb for, så vi kan øge kvaliteten af vores dækning.

Også her har jeres svar været overvældende positive.

Derfor har vi på vegne af jeres feedback besluttet, at vi over de næste uger forbereder indførelsen af en betalingsmur.

Hvis du derfor er relativt ny læser her på siden, vil du kunne bruge den næste tid til at finde ud af, om et abonnement er noget for dig. Hvis du er erfaren læser håber vi selvfølgelig, at du vil tegne abonnement til vores side, når systemet går i luften.

Vores mission er at hjælpe dig med at forstå Ukraine. Den mission glæder vi os til at fortsætte med at kæmpe for sammen med dig.