Det er ikke altid, der er pakket på stadion til Dynamo Kyivs ligakampe. Der ser dog ud til at komme nogen flere til aftenens kamp mellem det lokale hold og FCK. Arkivfoto: Emil Filtenborg.

Dynamo Kyiv skal møde nogle af de helt store tophold i årets Champions League, og det bliver med tilskuere på pladserne.

På trods af høje smittetal har Ukraine fået lov til at have tilskuere på rækkerne til UEFA-kampe, hvilket betyder, at de Champions League-kampe, der skal spilles i gruppespillet kan ses på stadion. Det skriver Unian.

Og det er ikke små hold, Dynamo Kyiv skal møde. Det drejer sig nemlig om storholdene Juventus og FC Barcelona, hvor verdensstjerner som Lionel Messi og Christiano Ronaldo spiller til dagligt. Derudover møder Dynamo Kyiv også ungarske Ferencvaros.

Også Shakhtar Donetsk møder nogle store hold, da de tørner sammen med Inter Milan, Borussia Mönchengladbach og Real Madrid. Kampene spilles over de næste 2½ måned, og det er nu op til den ukrainske regering, om de vil tillade folk at komme på stadion til kampene.

Stadion må fyldes til 30 procent af kapaciteten, så der kan blive rift om pladserne.

Smitterekord

Det ser dog ikke for godt ud med coronavirussens spredning i Ukraine, som det ser ud nu. Det seneste døgn har landet nemlig slået deres egen rekord i antallet af nye smittede med hele 4633 nye tilfælde.

2.337.942 tests er blevet lavet i Ukraine siden pandemien brød ud. Det vil sige at omtrent 10 procent af de testede har haft sygdommen, hvilket kan indikere, at det faktiske tal er en del højere.

Det seneste døgn er 2193 patienter kommet sig, imens 68 er døde af sygdommen. I alt er 96.591 patienter kommet sig, imens 4261 er døde af eller med sygdommen. Det skriver Unian.

Der er fortsat over 100.000 aktive coronatilfælde ifølge de officielle tal.