Foto af Rostislav Artov hos Unsplash

Ifølge det amerikanske medie er Kyiv en af de mest undervurderede hovedstæder, som folk burde besøge. 

Den anerkendte medie Forbes har i en ny artikel sat fokus på undervurderede hovedstæder med lav turisme, som er værd at besøge. De har peget på seks byer i verden, og Kyiv er på listen. 

Ifølge artiklens forfatter gør den øgede turisme rundt omkring i verden, at der er behov for at kigge efter nye steder at rejse hen med færre turister. Hun fremhæver Canadas hovedstad Ottawa, Kroatiens Zagreb, Sydkoreas Seoul, Sloveniens Ljubljana, Bulgariens Sofia og – ja – den ukrainske hovedstad Kyiv som byer, turister bør besøge. 

“Kyiv er moderen til den øst-slaviske civilisation. Det er en undervurderet by, som du kan vandre rundt i flere timer uden frygt for at skulle kæmpe om pladsen med andre turister,” skriver Forbes blandt andet. 

“Byen er rig med lamslående arkitektur, henrivende kirker og autentiske ukrainske spisesteder. Det enestående… Kyiv-Pecherska Lavra (et kloster i Kyiv med grave i kælderen) vil holde dig tryllebundet i timevis med dets store underjordiske netværk,” skriver journalisten. 

Tidligere har det ukrainske medie Kyiv Post lavet en video, der giver et bud på, hvordan turister kan se Kyiv på blot en dag. Du kan se den nedenfor.