Foto af Yves Alarie hos Unsplash

Kiev: Der er hver uge en række spændende events på programmet i Kiev. Få her et overblik over, hvad du kan se i denne uge.

Der er en række koncerter på programmet i denne uge i Kiev, hvor turister har mulighed for at få indblik i Kievs musikscene. Her får du et overblik over tre spændende ting i denne uge, hvor der også er en ny udstilling om Tjernobyl. 

Der er koncert med bandet Peggy Gou i Kiev den fjerde oktober. Hun er DJ og trendsætter i den elektroniske musik. Gruppen er fra Sydkorea  og spiller hvert år flere koncerter rundt omkring i hele verden, og de har blandt andet spillet på den populære Berghain Club i Berlin. Nu er turen kommet til kiev, hvor de spiller på M82 på Mezhyhirske Street 82 den fjerde oktober. Billetprisen er cirka 500 UAH.  

Se en video af Peggy Gou her:

Derudover er det muligt at komme til koncert med den lokale kunstner Zetetics, der er et lokalt indie-band. De byder på guitar-musik og sangteksterne er ofte på engelsk, så det er muligt at følge med. Koncerten er med deres nyeste udgivelse – albummet 11:11

Zetetics spiler på Atlas i Kiev på 37-41 Sichovykh Striitsiv Street den tredje oktober. 

Se her en video med bandet

Til slut er der en længe ventet udstilling med Tjernobyl på programmet i Kiev. Den nye HBO-serie har igen fået sat fokus på Tjernobyl-ulykken, og den nye udstilling Artifact: Chernobyl 33 skal vise den på en anderledes måde. Med brug af digital kunst skal udstillingen få de besøgende til at leve sig ind i ulykken på en helt anderledes og mere levende måde. Der vil også være mulighed for at se optrædener og få undervisning om Tjernobyl i løbet af den uge, som udstillingen løber. 

Udstillingen er på Kyiv River Station, 3 Poshtova Square. Den løber frem til den sjette oktober, og der er gratis adgang. 

Se video fra åbningen her: